Algemene voorwaarden

Bij TORQ Benelux en TORQ Europe zijn we toegewijd aan uw totale tevredenheid. Als u suggesties of opmerkingen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. De snelste manier om in contact te komen is via info@e-powersport.eu.

Leveringstermijn

Wij streven ernaar om alle bestellingen die vandaag worden geplaatst, de volgende dag te verzenden, afhankelijk van de beschikbaarheid van de voorraad. Houd er rekening mee dat alle bestellingen die in het weekend of op een feestdag worden geplaatst, op de eerstvolgende beschikbare werkdag worden verwerkt en verzonden. Tijdens drukke tijden/periodes kunnen leveringstermijnen langer duren.

Belasting

9% of 21% BTW is toegevoegd aan alle producten indien van toepassing.

Garantie

Uw tevredenheid over onze producten is belangrijk voor ons. Al onze producten worden geleverd met een 30-dagen garantie (zie ons ‘Retourbeleid’ voor meer informatie). Als u om welke reden dan ook niet tevreden bent met uw aankoop, retourneer dan uw product(en) in originele staat en u krijgt uw geld terug.

Bereikbaar

Als u ons wilt bereiken, stuur ons dan een e-mail op info@e-powersport.eu. U kunt ook bellen op +31(0)6 15890250.

Privacy beleid

TORQ maakt de informatie van kopers niet bekend aan derden. Cookies worden op deze winkelsite gebruikt om de inhoud van uw winkelwagentje bij te houden nadat u een artikel heeft geselecteerd, om afleveradressen op te slaan als het adresboek wordt gebruikt en om uw gegevens op te slaan als u de optie ‘Onthoud mij’ selecteert.

Retourbeleid

De garantie van TORQ betekent dat als u om welke reden dan ook niet tevreden bent met uw aankoop, u deze binnen 30 dagen na de datum waarop u het artikel hebt ontvangen in de oorspronkelijke staat aan ons kunt retourneren. Stuur het artikel of de artikelen ongeopend (met eventuele verzegelingen en krimpfolie intact) en we zullen een volledige terugbetaling doen voor de prijs die u voor het artikel(en) hebt betaald. Let op: we kunnen u alleen terugbetalen voor ongeopende en ongebruikte artikelen. Alle ontbrekende of gebruikte items blijven in rekening worden gebracht.

Ook kunnen we geen verantwoordelijkheid aanvaarden voor de kosten van uw retourzending, tenzij de artikelen defect zijn en duidelijk niet ‘zoals beschreven’ of ‘geschikt voor het doel’. We raden u aan om defecte / ongewenste artikelen per gegarandeerde aangetekende post te retourneren. We kunnen geen verantwoordelijkheid aanvaarden voor geretourneerde artikelen die afdwalen in de post.

Verzending

Wij bieden GRATIS verzending op bestellingen vanaf €100 excl. btw en kortingen.

Toepasselijk recht

Op de door ons gedane offertes en op alle door ons aangegane overeenkomsten is uitsluitend Nederland recht van toepassing.